EVELIINA PULLI

Olen Fysioterapeutti, Osteopaatti D.O ja Ratsastusterapeutti SRT ja kuntoutuksen moniosaaja. Olen työssäni erikoistunut ja jatkokouluttanut kaikilla em. aloilla vahvimmin neurologisten- ja lapsiasiakkaiden kuntoutustyöhön mutta hoidan ja ohjaan mielelläni myös mm. vauvoja, kasvuiässä olevia, raskaana olevia/ synnyttäneitä, urheilijoita, kipupotilaita, tuki-ja liikuntaelin ongelmaisia ja ikääntyneitä, käytännöllisesti katsoen kaikkia jotka kokevat tarvitsevansa apuani.

Fysioterapauttina olen toiminut vuodesta 1998 ja ratsastusterapeuttina vuodesta 2004. Osteopatian löysin täydentämään ammattitaitoani etsiessäni tehokkaampia ja lempeämpiä työkaluja neurologisten lapsiasiakkaiden hoitotyöhön ja olen ratkonut sillä kaikkien asiakkaitteni ongelmia jo vuodesta 2010. Ammattini ovat vahvasti toisiaan täydentäviä ja pyrin valitsemaan työkalupakistani aina asiakaslähtöisesti tehokkaimman osan ammattitaitoani.

Olen pienen pojan äiti, luonto-, ”eläin”- ja ulkoilmaihminen. Olen ikiliikkuja voimistelusta amerikkalaiseen jalkapalloon ja surffauksesta kuubalaisiin tansseihin.

Koen vahvasti, että minua on ohjattu elämässä oikeaan suuntaan ja että olen ollut aina erityisen onnekas ammatti ja ”ura” asioissa. Olen työssäni elämänmittaisella matkalla, jolla saan jatkuvasti kehittyä hyvässä kollegiaalisessa ja ihanien asiakkaitteni seurassa. Nauttia työni saavutuksista seuraten ja iloiten asiakkaitteni uusista taidoista, arjen helpottumisesta ja elämän laadun paranemisesta. Minulle on tärkeää, että saan opettaa sitä minkä olen itse oppinut myös muille.


FYSIOTERAPIA: Konalantie 47 B, 2krs, 00390 Helsinki (Konala)
RATSASTUSTERAPIA:Vuorilehdontie 20, 01200 Vantaa (Hakunila)
PUHELIN: 044 0702121
Sähköposti: eveliina.pulli (ät) gmail.com